Hitelközvetítőknek: Lépjen be vagy regisztráljon!
Adatbázisunkban jelenleg
925 hitelközvetítő
116.668 ügyfél
709.482.992.700 Ft
hiteligényéből választhat!

 

Magazin »

Miért válasszunk a hitelfelvételhez közvetítőt?

2015. április 03.

Miért válasszunk a hitelfelvételhez közvetítőt?

Mi hívta életre a hitelközvetítői szakmát? Ennek több oka is lehet. Mind közül talán az a legjobb megközelítés, ha abból indulunk ki, hogy egyes bankok felismerték, nagyon szerencsés lenne olyan partnerekkel dolgozniuk, akik kizárólag sikerdíjas alapon hoznak nekik ügyfeleket. Ez a felismerés találkozott azon ügyfelek igényével, akik nem akartak vagy nem tudtak eligazodni a bankok által kínált szolgáltatások, fogalmak és folyamatok dzsungelében, ezért bizalommal fordultak olyan személyekhez, akik az ő nyelvükön beszéltek vagy vállalták, hogy valahogy elintézik nekik a hitelüket.

Sok esetben pedig arról van szó, hogy az ügyfelek bizalma megrendült a bankok közvetlen értékesítési csatornái iránt, és ezek helyett valamilyen más, megbízhatóbb alternatívát, az ő érdekeiket jobban képviselő szereplőket kerestek.
S hogy miért éri meg nekünk hitelközvetítőhöz fordulnunk, ha kölcsönt szeretnénk felvenni? Azért, hogy sokkal gyorsabban, hatékonyabban jussunk elegendő és hasznos információhoz általunk, objektív képet kaphassunk a lehetőségeiről, és hogy megtudjuk, hogyan is juthatunk hozzá ténylegesen a kiválasztott termékhez. Mindez sokkal gyorsabb és könnyebb, mintha sorra látogatnánk a bankfiókokat és önállóan próbálnánk mindennek utánajárni.Legegyszerűbb ha erre szakosodott portálokon online regisztrálunk, így megkímélhetjük magunkat a hosszas sorban állásoktól időpnt egyeztetésektől! Itt szerződött hitelközvetítő partnerek keresnek fel bennünket vagy egyenesen online regisztrálhatunk a válaszott hitel termékre.

 

Online hiteligénylés

 

Online regisztráció esetén szerződött hitelközvetítő partnereink felveszik Önnel a kapcsolatot!

     Pénzügyi és gazdasági hírek, hitelek, információk.